İçeriğe geç

Papara Kredi Kartı Var Mı

Papara kredi kartı limiti ne kadar?

Papara hesabına para yatırma limitlerine ek olarak, hesap türüne bağlı olarak para çekme ve para transferi işlemleri için de farklı limitler bulunmaktadır. Papara kartı kullanarak ATM’den para çekme: Bu işlemi yalnızca doğrulanmış hesabı olan kullanıcılar yapabilir. Limit günlük 25.000 TL ve aylık 100.000 TL’dir.

Papara kredi kartı nasıl çıkartılır?

Papara Kart (Siyah, Gri, Gül, Badem, Turkuaz): Papara hesabınızdan Papara Kart menüsüne gidip istediğiniz rengi seçerek talep edebilirsiniz. Daha önce veya mobil uygulama üzerinden kart talep etmediyseniz Papara Kartınız adresinize ücretsiz olarak teslim edilecektir.

Papara kredi kartı ile para yatırılır mı?

PTT şubelerinden para yatırma1.

Papara 500 TL üzeri ne kadar kesiyor?

Para transferi alan kullanıcılardan aşırı/ticari kullanım durumunda işlem ücreti alınacaktır. Papara hesabına bir ay içerisinde 5 farklı kişiden toplam 5 para yatırma.

Papara kart kredi veriyor mu?

Hayır, Papara Card bir kredi kartı değildir ve hiçbir ücreti yoktur. Temassız ödemelere izin veren ve yalnızca Papara hesabındaki bakiyeyi kullanan ön ödemeli bir karttır.

Papara kredi kartı kaç TL?

Papara Card’ınızı 20 TL’ye satış noktalarından satın alıp kartınızı aktifleştirdiğinizde kart ücreti hesabınıza iade edilir. Kart ücretleri en fazla 2 kez iade edilir. Metal Card’ınızı 999.90 TL’ye, Fan Card ve Collection Card’ınızı ise 99.90 TL’ye satın alabilirsiniz.

Papara nakit avans veriyor mu?

Papara hesabınızdaki parayı istediğiniz banka hesabına 7/24 ücretsiz transfer edebilirsiniz. Papara Card ile istediğiniz ATM’den nakit çekebilirsiniz. Üstelik Akbank ATM’lerinde tamamen ücretsiz!

Papara kredi kartı hangisi?

Papara kart ailesinde siyah kart, gri kart, gül kart, badem kart, turkuaz kart, metal kart, BJK kart, TS kart, Batman kart, Joker kart, Harley Quinn kart, flash kart, sanal kart, sanal hayalet kart, hediye kartı gibi kartlar mevcut olup, Edu Card’dan dilediğinizi satın alarak faydalanabilirsiniz.

Papara hangi bankaya ait?

Biz bir banka değiliz, Papara’yız; sizin için buradayız. Mastercard, Visa ve Interbank Card Center üyesi olarak, Türkiye’de ilk kez Mastercard logosu taşıyan banka bağımsız ön ödemeli bir kart ürettik ve piyasaya sürdük. Yedinci yılımızda 500 çalışan ve 20 milyon kullanıcıdan oluşan bir ekibe ulaştık.

Papara 6 ay kullanılmazsa ne olur?

Papara 6 ay boyunca kullanılmayan hesaplara ücret talep ediyor “01.11.

Papara cezası ne kadar?

İnsanlar Papara hesapları üzerinden para transferi yaparak söz konusu suçu işliyor. Yasa, söz konusu suç için ceza olarak üç ila beş yıl hapis cezası öngörüyor. Söz konusu cezanın alt sınırının üç yıl olması, bireylerin mağdur olmasına yol açabilir.

Papara dolandırıcılığı nedir?

Dolandırıcılar size ya Papara yetkilisi olduklarını, Papara’nın izniyle hesaplarınızı kiraladıklarını ve bunun için ödeme alacaklarını ya da hesap alıcısı olduklarını ve hesabınızı kiralamak istediklerini ve büyük miktarda ödeme yapabileceklerine söz verdiklerini söyleyeceklerdir. Bu tamamen bir dolandırıcılık biçimidir.

Papara yasal mı?

Ülkemiz yasalarına göre, hesap sahibi dışındaki herhangi birinin doğrulanmış bir Papara hesabını kullanmasına izin vermek suçtur. Hesabınız üzerinde üçüncü kişiler tarafından yapılan tüm işlemlerden siz sorumlusunuz.

Papara limiti kaç?

100 tane birden.

Papara hangi ülkenin?

Papara, FinTech sektöründe faaliyet gösteren Türkiye merkezli bir e-para ve ödeme hizmetleri şirketi olup Mali Suçları Araştırma Kurulu’nun yetkili kuruluşlarından biridir.

Papara nakit avans veriyor mu?

Papara hesabınızdaki parayı istediğiniz banka hesabına 7/24 ücretsiz transfer edebilirsiniz. Papara Card ile istediğiniz ATM’den nakit çekebilirsiniz. Üstelik Akbank ATM’lerinde tamamen ücretsiz!

Papara karttan en fazla ne kadar para çekilir?

ATM’lerden 50.000 adet para çekme, 25.000 adet para yatırma limiti bulunuyor.

Papara kredi kartı ne işe yarar?

Papara Kart, Papara hesabınızdaki parayı kullanmanıza olanak sağlayan ön ödemeli bir alışveriş kartıdır.

Papara’da avans nasıl çekilir?

Papara kredi ürünleri sunmadığı için nakit avans imkânı yoktur. Eğer sorunuz nakit çekme ile ilgiliyse, Akbank ATM’lerinde sözleşmeli hesabınız varsa hesabınızdan ayda 25.000 TL’ye kadar nakit çekebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir