İçeriğe geç

N Kolay Kime Bağlı

N Kolay banka kime ait?

Merhaba! Bizi merak ettiğiniz için size biraz kendimizden bahsedelim. Biz Aktif Bank’ın dijital bankası N Kolay’ız.

N Kolay devlet güvencesinde mi?

N-Kolay tahvili bir mevduat ürünü değildir ve TMSF kapsamında değildir. N-Kolay tahvilleriyle tatillerde veya hafta sonlarında para kazanmaya devam edebilir miyim? Evet, mevcut bir N-Kolay faturanız varsa tatillerde veya hafta sonlarında para kazanmaya devam edebilirsiniz.

N Kolay banka güvenilir mi?

N Kolay Bono güvenilir mi? N Kolay Bono, vadeli mevduat hesabı gibi güvenilir bir yatırım aracıdır. N Kolay Bono satın aldığınızda herhangi bir işlem ücreti ödemezken, bononuz sizde olduğu sürece Aktif Bank’tan EFT ve havale gibi bankacılık işlemlerinizi ücretsiz gerçekleştirebilirsiniz.

N Kolay iş bankasının mı?

Aktif Yatırım Bankası iştiraki olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Sektöründe Türkiye’nin en geniş ve yaygın ağına sahip olan N Kolay Ödeme ve Elektronik Para Kuruluşu; 500’den fazla N Kolay işlem merkezi ve yaklaşık 3.

N Kolay kredi hangi bankaya ait?

⦁ Aktif Bank müşterisiyseniz, N Kolay mobil uygulamasını veya www.T.C.

Aktif Bank’N Kolay aynı mı?

2007 yılında banka bünyesinde bir departman olarak yolculuğuna başlayan N Kolay Ödeme ve E-Para Kuruluşu, 6493 sayılı Ödeme Hizmetleri Kanunu’nun yürürlüğe girmesiyle birlikte Aktif Bank’ın iştiraki haline gelerek, ülke genelindeki N Kolay işlem merkezleriyle Türkiye’nin en yaygın kullanılan şirketlerinden biri haline gelmiştir.

Banka batarsa devlet garantisi ne kadar 2024?

Sigortalı tasarruf mevduatına 2024 takvim yılı başından itibaren uygulanacak 650 bin TL’lik limit, bankalar için ayrı ayrı dikkate alınacak. Bir kişinin iki farklı bankada açtığı iki tasarruf hesabı için 650 bin TL, iki ayrı bankada açılan hesaplar için ise 650 bin TL hesap limiti uygulanacak.

N Kolay günlük faiz ne kadar?

Bono’da %48 faizle günlük gelir! N Kolay’da geçici “hoş geldin faizi” yok! Herkesin kocaman, hiç bitmeyen bir “hoş geldin” faizi var.

Aktif Bank ne kadar güvenli?

Aktif Bank İnternet Bankacılığı üzerinden Aktif Bank’a gönderdiğiniz tüm bilgiler gönderilmeden önce otomatik olarak SSL protokolü kullanılarak şifrelenir ve yalnızca doğru alıcı tarafından şifresi çözülebilir. Bu işlem sayesinde bilgilerin gizliliği ve bütünlüğü iki yönlü doğrulama ile korunur.

N Kolay’ın kaç şubesi var?

Türkiye genelinde 15 şubesi bulunan banka, ağırlıklı olarak kurumsal bankacılık, yatırım bankacılığı ve bireysel bankacılık alanlarında faaliyet göstermektedir. Banka, dijital bankası N Kolay ile bireysel kullanıcılarına sorunsuz ve kapsamlı bir şubesiz deneyim sunmaktadır.

N Kolay Kart limiti ne kadar?

10.000 TL’ye kadar 30 gün vadeli faizsiz Kolay Nakit Kredi’ye başvurun N Kolay Kredi 300.

N Kolay hangi ATM’lerde kullanılır?

⦁ N Kolay Banka Kartı ile Türkiye’nin tüm ATM’lerinden 7/24 ücretsiz para çekebilir veya yatırabilirsiniz.

N Kolay Aktif Bank kimin?

Aktif Yatırım Bankası A.Ş.

N Kolay nasıl iptal edilir?

N Kolay Sanal Kartımı nasıl kapatabilirim? Kartınızda bakiye yoksa; “İşlemler -> Kartlar -> N Kolay Sanal Kart -> Kart Ayarları -> Sanal Kartı Kapat” adımlarını izleyerek kartınızı kapatabilirsiniz.

Aktif Bank’ın sahibi kimdir?

Çalık HoldingAktif Banka / Ana Ortaklık

Aktif Yatırım Bankası’nın sahibi kim?

Çalık HoldingAktif Banka / Ana Ortaklık

Aktif bank devletin mi?

Aktif Bank, 1999 yılında Çalık Holding bünyesinde kurulan, 2007 yılında yeniden yapılandırılan ve 2008 yılında ismi Aktif Bank olarak değiştirilen Türkiye’nin özel sermaye yatırım bankasıdır.

Aktif Bank CEO Su kim?

Ayşegül Adaca Oğan (Ocak 2021–)Aktif Bank / CEO

Aktif Bank hangi banka ile çalışıyor?

Aktif Bank, Türkiye’nin en geniş şube ağına sahip bankalarından Şekerbank ile değerli müşterilerimizin bankamıza olan fiziksel erişim kanallarını genişletmek amacıyla bir muhabirlik anlaşması imzaladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir